Wellnessmässan

För mer välmående i vardagen

Akuttandläkare hjälper dig som har extremt ont i tänderna i Stockholm

Akuttandläkare i Stockholm står redo att hjälpa dig med akut tandvärk. Du ska inte behöva gå runt och ha så ont att du inte kan sköta jobb eller vardag.

Att gå runt med mycket smärtsam tandvärk kan påverka hela livet. Inte bara humöret utan även produktiviteten. Det är faktiskt i princip omöjligt att få något gjort med sprängande tandvärk. Och när tandvärken blir riktigt akut kommer inte enkla medel som en Alvedon hjälpa.

Hos de flesta tandläkare i Stockholm är det dock ofta långt till nästa lediga tid. Om du försöker boka genom det ordinarie bokningssystemet, vill säga. Men du vet väl att många tandkliniker tar emot akutpatienter på särskilda tider, som inte kan bokas i förväg? Och att du ofta inte behöver vara listad på kliniken i fråga för att få komma in akut?

Akuttandläkare – första bedömning över telefon

Om du vill träffa en akuttandläkare i Stockholm behöver du leta upp rätt telefonnummer på tandklinikens hemsida. Det finns många tandkliniker i Stockholm, så troligtvis kommer du kunna hitta någon som kan ta emot dig samma dag om du ringer runt lite. Vissa kliniker använder samma telefonnummer till akuta bokningar som till ordinarie bokningar, andra har ett speciellt nummer för akuta ärenden.

När du ringer kommer du få prata med någon som har expertis att bedöma din situation över telefon. (I alla fall göra en rudimentär första bedömning.) Du som behöver akut tid samma eller nästa dag kommer få det, och du som kan vänta några dagar kommer få första bokningsbara ordinarie tid.

Relaterade inlägg