Wellnessmässan

För mer välmående i vardagen

Vikten av hälsoundersökning i Uppsala

Visst är det skönt att få på papper att allt är bra. Att inte behöva oroa sig för sjukdomar och besvär som troligtvis aldrig kommer att uppstå. Hälsoundersökning i Uppsala kan då skapa lugn.

Stina var vanligtvis en glad och positiv person. Men det fanns en sak som hon inte kunde skaka av sig. Oron för att bli allvarligt sjuk. Det hade blivit värre med åren då människor runt om henne hade råkat ut för än det ena än det andra. Somliga skulle kalla henne för hypokondriker. Men själv tyckte hon nog att det var lite att ta i.

När Stina nu hade fått en ny anställning var livet spännande och oron höll sig på avstånd. Dessutom hade hon fått veta att hos den nya arbetsgivaren ingick regelbunden hälsoundersökning i Uppsala.

Hälsoundersökning skapade lugn i Uppsala

Redan efter några veckor var det dags att besöka företagshälsovården för en hälsokontroll. Visst var hon nervös men såg samtidigt fram emot att få det gjort så hon kunde fokusera på jobbet.

Det visade sig att allt såg bra ut och de lovade att höra av sig med provsvaren så snart de kom. Redan efter en vecka ringde en av de anställda på företagshälsovården och informerade om att hennes prover var bra. Denne önskade henne sedan en fortsatt god dag och välkommen igen om ett halvår.

Stina kunde inte låta bli att le när displayen blev mörk. Hon älskade redan sin arbetsgivare som gett henne livet tillbaka. Nu skulle hon njuta av livet och sluta oroa sig.

Relaterade inlägg