Wellnessmässan

För mer välmående i vardagen

Kiropraktor på Östermalm gjorde det lilla extra

En kiropraktor på Östermalm jobbar med mer än manipulation. De flesta kan hjälpa till med massage, fotvård, rörelseträning och andra typer av behandlingar.

Benjamin hade haft ont i ryggen i över en vecka. Hela tiden hade han viftat bort alla förmaningar om att gå till doktorn eller en kiropraktor. Det blir snart bra, behöver bara vila lite var hans konstanta svar. Sanningen var att han inte gillade tanken på att någon skulle manipulera hans kotor.

Till sist var han dock tvungen att krypa till korset och ringa kliniken. Ryggen skulle inte bli bättre av sig själv. Han fick en tid och nu tycktes timmarna krypa fram till dagen för behandlingen – han riktigt längtade. Men så till sist satt han där i väntrummet och våndades samtidigt som han var glad att det var dags.

Kiropraktorn hjälpte med muskulära problem

Benjamin fick svara på några frågor och ställa sig i olika positioner. Anledningen var att hans kiropraktor på Östermalm ville se om han var sned på något vis. Sedan blev han ombedd att lägga sig på sidan på britsen. Kiropraktorn lade sina händer på höft och ben, bad honom andas. Sen ryckte han till och ett knak hördes. Allt gick så snabbt.

Benjamin fick resa sig upp och blev fascinerad över att smärtan var borta. Då frågade terapeuten vad han gjort med vaden. Benjamin hade glömt att han hade ont där. När han en stund senare lämnade kliniken kändes ryggen kanon och vad hade blivit tejpat enligt konstens alla regler.

Relaterade inlägg