Wellnessmässan

För mer välmående i vardagen

När man vill få behandling med Botox i Stockholm

På senare tid har vi fått en utseendefixering, så att alla känner att de måste vara attraktiva, banta och vara vältränade, helst också ha bländvita tänder, och få fylligare läppar med Botox.

Det är inget fel att vilja ta hand om sig på bästa sätt. Att rätta till utstående tänder, fixa håret och naglarna är det många som vill göra. För dem som har smala läppar, arga rynkan mellan ögonen och andra små defekter har Botox blivit ett självklart alternativ.

Något för både unga och gamla

Ungdomar vill göra intryck när de går på dejt, och de vill se bra ut på foton och när de går på jobbintervjuer. Det är ganska naturligt. Men även de äldre, som upplever att tidens tand har satt alltför djupa spår i ansiktet, kan vilja göra något åt sitt utseende. Att gå och få en Botox-spruta då och då kan ge en verklig boost för självförtroendet. Det är bra att ha livslust och att vilja göra det bästa av sitt utseende. Man säger ofta att 70 är det nya 50, och menar då att även äldre kan vilja ha ett jobb och känna sig attraktiva. Med låga pensioner kan det kännas som en bra deal att ha ett jobb att gå till. Då vill man också se yngre ut, helt enkelt. Det är ju också så olika genetiska anlag vi har. Vissa får rynkor tidigt i livet, andra nästan inga alls även vid hög ålder. Man får hjälpa naturen på traven ibland för att bli så rynkfri som möjligt, så att man trivs med sitt utseende.

Salonger med Botox i Stockholm

Man kallar behandlingen för fillers, eller Botox för kosmetisk användning, och det är mycket effektivt för att få bort små rynkor i ansiktet och för att fylla ut läpparna. Botox är mycket efterfrågat i Stockholm, och det finns många salonger som kan göra dessa injektioner. Botox är egentligen hyaluronsyra. Den som ger detta bör ha en medicinsk examen i botten, alltså vara läkare, sjuksköterska eller tandläkare. Då är man också behörig att gå en certifieringsutbildning för att få injicera botox.

Välj en salong du kan lita på. Då vet du att det är kompetent personal och att du inte riskerar att få gå därifrån med anknäbb, alltså onaturligt uppsvällda läppar. Det är Socialstyrelsen som på uppmaning av branschfolk i Estetiska Injektionsrådet har skärpt reglerna för vilka som får ge Botox.

Relaterade inlägg